Elle et moi is een grafisch bureau van Pieter & Tinne, een creatief koppel die elkaar perfect aanvullen. De liefde voor het vak bracht hen samen. Het geboortekaartje van hun oudste zoon zorgde voor de geboorte van ELLE et MOI.

Persoonlijkheid, professionaliteit en alles tot in de puntjes uitwerken staan voorop. Ze werken graag een uniek concept uit dat klopt van a tot z voor ieders budget.

Elle et moi zoekt graag naar het perfecte papier, enveloppen, stickertjes, druktechnieken (letterpress, foliedruk, blinddruk, kleur op snee,...). Door hun jarenlange ervaring en know how werken ze naar de perfecte uitwerking toe.

Jullie zijn welkom om alles te bekijken en te bespreken maar afstand mag geen drempel zijn, dus alles kan ook via mail verlopen.

Pieter & Tinne zijn ook actief in de fashion sector. Met “THIRTEEN visual stories” gaan ze verder dan grafisch ontwerp alleen. Hiermee geven ze een antwoord op de vraag naar meer business gerichte opdrachten met een visuele impact. Thirteen is een one-stop-shop voor graphic design, visual merchandising, window- and retail interior design. Meer info op www.13thirteen.be