BESTELLEN VAN HET KAARTJE


KIES JE KAARTJE

Je kan mailen of bellen voor een afspraak te maken. Is Koningshooikt te ver, geen probleem dan werken we verder via mail. Je mag dan op de button contactformulier klikken dat onder het kaartje staat dat jullie gekozen hebben. Zo kan je de gegevens invullen voor op de achterkant van de kaart. Vergeet hier niet het kaartnummer te vermelden zodat wij weten over welk kaartje het gaat. Wil je graag extra's zoals stickertje of babyborrelkaartje, stempel, affiche voor op het kamertje of materniteit, dat kan allemaal. Je kan ook aanduiden welk papier je wil. Als er iets niet duidelijk is aarzel zeker niet om je vraag te stellen. Wij helpen jullie graag verder. Een kaartje op maat, een uniek verhaal werken we ook graag uit voor jullie. Hierbij werken we binnen hetzelfde concept verder tot dit perfect is voor jullie. We werken dus zonder extra betalende correctierondes.

Al onze ontwerpen blijven eigendom van ELLEetMOI. De klant heeft enkel een gedeeltelijk recht op reproductie. Wanneer je geen reproductie wil gelieve dit dan te vermelden.


BETAALWIJZE

Voor we van start gaan wordt er een voorschot gevraagd van 50 euro. De resterende som is te betalen als heel het ontwerp klaar is.


FORMAAT KAARTJE EN PAPIER

A6 formaat (10,5 x 14,8 cm) is een genormaliseerde zending met één postzegel. Willen jullie een ander formaat dan kan dit zeker. Papiersoort kan je bekijken via deze link. Uiteraard zijn er nog meerdere papiersoorten en drukmogelijkheden. Deze kunnen we dan verder bespreken en een offerte op maat aanvragen bij de drukker. Je kan als het ontwerp klaar is een testprintje aanvragen. Omslagen (C6 formaat) kan je ook bestellen bij de drukker.


DOOPSUIKER

We werken graag aan een verhaal dat doorgetrokken wordt van het kaartje naar de doopsuiker. Hierbij werken we samen met een doopsuikerwinkel die al jaren lange ervaring heeft en een kei is in het uitwerken van doopsuikerconcepten. Wij maken hier dan de gepaste stickertjes voor aan.


KINDJE GEBOREN

Je mag rechtstreeks contact opnemen met de drukker. Zij hebben het lettertype van ons gekregen om de geboortegegevens aan te passen, dit werkt het snelste. De drukkosten worden bij de drukker afzonderlijk betaald. Het is aan te raden om ook voor rush service te kiezen ivm het drukken.

Uiteraard horen wij ook graag dat jullie klein wonder geboren is.